Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Sibiu
HARTING

HARTING România şi-a început activitatea în anul 2003 la Sibiu în sectorul de asamblare componente auto precum şi producţia de conectori industriali inaugurând în anul 2007 un nou sediu de producţie în Parcul Industrial Vest. Din 2009 este prezentă în România şi prin intermediul unei reprezentanţe comerciale care deserveşte clienţi pe întreg teritoriul Romaniei, cu toată gama de produse dezvoltate de către HARTING în cele 10 unităţi de producţie la nivel global

HARTING Technology Group a fost înfiinţată în anul 1945 în Germania având în prezent peste 6200 de angajaţi în toată lumea. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, compania HARTING operează în 42 de filiale şi unităţi de producţie acoperind 3 continente Europa, Asia şi America. Fiecare locaţie dispune de echipamente şi proceduri comune pentru a oferi servicii complete tuturor clienţilor noştri locali şi globali.

Compania HARTING Technology Group este furnizor de soluţii inteligente pentru industrie, fiind lider mondial în producţia de conectori industriali.

Produsele HARTING Technology Group sunt utilizate pentru diverse aplicaţii din domeniul electric şi energetic, auto şi transporturi feroviare, medical, dispozitive industriale, automatizări, transmisii radio, sisteme de calcul integrate şi telecomunicaţii.


https://www.harting.com/RO/en-gb/company/about-harting-romania

Oferte Educaționale