Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Cisnădie
Somarest

Asezata la poalele muntilor Carpati, Somarest este Comania care va ofera o intalnire cu arta marochinariei.  Ne definim prin valori precum tradiția, excelenta, savoire faire-ul, inovatia,  perfecțiunea si creativitatea. Angajații  Somarest fac și vor face diferența, implicându-se cu rigoare și pasiune pentru satisfacția clienților noștri, astfel, Somarest este un loc care te surprinde, care transmite emotie, mandrie si pasiune… combinand subtil respectul fata de tradiție si inovatie. 


DESCOPERĂ-NE 

Povestea noastră a început în anul 2002, cu Atelierul TIGES in CISNADIE,  atelier în care producem componente de încălțăminte. Atelier în care lucrează 240 de angajați!

Cel de-al  doilea atelier SOMAREST, fondat in 2006 producem componente de Mică Marochinărie. Atelierul are în prezent 290 de angajați

Al treilea atelier SOMAREST fondat in 2008, situat in Avrig,  produce componente de Marochinărie. Atelierul  are în prezent 540 de angajați 

MISIUNEA NOASTRĂ

Pentru clienții noștri din industria marochinariei și încălțămintei, Somarest dezvoltă, Industrializează și produce componente cu un înalt nivel de calitate, de flexibilitate și de rapiditate corespunzătoare celor mai înalte standarde ale pieței de lux. 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Somarest să fie referință în competitivitate și calitate, de la dezvoltare la producție.


CARIERA LA SOMAREST

q  Perfectionam abilitatile umane

q  Cream valoare prin angajati competenti si dedicati

q  Incurajam oamenii sa-si urmeze cariera, sa devina autonomi si ceativi
Oferte Educaționale