Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Șura Mică
WITTENSTEIN

WITTENSTEIN România, Şura Mică


 

Marca WITTENSTEIN este la nivel global un standard în Inovare, Precizie și Excelență în lumea tehnicii de acționare mecatronice. Produse ale companiei, de înaltă tehnologie se găsesc peste tot acolo unde trebuie să existe o acționare, o comandă și un control de o precizie deosebită.


Produsele comercializate de unitățile WITTENSTEIN sunt folosite în robotică, mașini unelte, în industria de ambalaje, manipularea materialelor și tehnică procesuală, curse de Formula 1, prese de hârtie și imprimare, tehnologie medicală și tehnologia structurilor de scenă. 


În paralel au fost vizate în mod sistematic nișe de piață cum ar fi industria aerospațială, tehnologia de acționare în aplicații umane și extracție offshore de gaze naturale și petrol.


Compania stabilește și promovează noi tendințe în crearea, producerea și comercializarea componentelor. 85% din toate produsele WITTENSTEIN vândute au o vechime mai mică de 5 ani. Din 10 Euro, 1 Euro este investit în cercetare și dezvoltare, iar 12% din angajați sunt implicați în domeniul menționat anterior.


WITTENSTEIN SRL Şura Mică este o subsidiară a WITTENSTEIN Germania și produce din 2008 componente pentru servo-motoare, componente pentru reductoare de înaltă precizie, componente mecatronice conform celor mai înalte standarde de calitate. Pentru execuția acestor produse este necesar personal calificat în domeniul CNC precum și în domeniul bobinajului motoarelor. 


În ultimii ani, WITTENSTEIN România a înregistrat o creștere a numărului de angajați, ajungând în prezent la 75 de angajați. Dezvoltarea grupului WITTENSTEIN la nivel mondial imprimă ritmul său de creștere fiecărei filiale. Astfel, în România, compania este într-un proces de creștere controlată, creându-se în mod constant noi locuri de muncă.